Home » Beveiliging en inloggen

Beveiliging en inloggen

Ook de websites van kleine bedrijven zijn interessant voor boeventuig die persoonsgegevens willen stelen. Online criminaliteit neemt snel toe en zelfs sterke wachtwoorden kunnen gekraakt of gehackt worden. Het beschermen van persoonsgegevens is van belang.
Op relaxmore.nl nemen we dat serieus.

Een extra beveiliging in de vorm van tweefactorauthenticatie (2FA) of tweestapsverificatie is gewenst, ook op relaxmore.nl. Voor beheerders en bloggers is 2FA verplicht. Voor cursisten die toegang hebben tot online materiaal is deze beveiliging mogelijk én raden we het aan. Maar het is niet verplicht.

Hieronder kun je tweestapsverificatie instellen. Het is niet moeilijk, dus probeer het eens. Steeds meer websites en bedrijven verlangen het, dus het moet toch een keer…

2FA instellen of aanpassen

Voor tweestapsverificatie heb je een app op je mobiele telefoon nodig, bijv. Google Authenticator, Microsoft Authenticator of Authy.

Stap 1: Log eerst in op de website, dan worden de stappen zichtbaar…

Bij het inloggen

Je kunt bij het invoeren van de code aanvinken dat het apparaat waar je mee inlogt een apparaat is waar je vaker mee werkt (het is een “vertrouwt apparaat”). Dan hoef je 14 dagen geen nieuwe code in te voeren.

Scroll to Top