Home » Connect More bij Relax More – Oefening baart kunst…

Connect More bij Relax More – Oefening baart kunst…

…niet oefenen baart niets.
In verbinding blijven is de sleutel.
Home » Connect More bij Relax More – Oefening baart kunst…

Connect More?

Ja. Verbind jezelf. Ten diepste gaat meditatie daarover.
Na je mindfulness– en/of compassietraining ben je automatisch lid van Connect More. Je hebt namelijk niet meer de groepsles die tijdens de training ondersteunend was. En dan komt soms het moment dat de klad erin komt; dat je meditatie-beoefening verwatert. Hetgeen je zomaar het idee zou kunnen geven dat het allemaal voor niets is geweest.
En dat is eenvoudig te voorkomen.

Je krijgt na een training automatisch iedere maand een uitnodiging om deel te nemen aan het online meditatie-uur en is er de mogelijkheid extra oefen- of stiltedagen te volgen.
(En er zit meer “in het vat”…)

Zo blijf je in verbinding en krijg je regelmatig inspiratie om weer verder te kunnen met het in- en toepassen van meditatie in je leven.

Connect More

Activiteiten

1) Online meditatie

Heb je een training gevolgd bij Relax More?

Dan is er iedere maand de gelegenheid om een uur samen online te mediteren. Ik vind het belangrijk dat we van tijd tot tijd samen onze beoefening kunnen doen, ook als we niet fysiek bij elkaar (kunnen) zijn.

Om te herinneren dat we ons op meerdere manieren verbonden kunnen voelen. En voor de inspiratie natuurlijk.

En we nemen de meditatie ook nog op...

Wat gaan we doen?

Dat is altijd een verrassing, ook voor mij. Al naar gelang de vragen die soms vooraf ingestuurd worden en wat er in het moment ontstaat, mediteren we. Soms zoals in de mindfulnesstraining, meestal iets vrijer rond een thema, zoals vertrouwen, ‘thuis zijn in je lichaam’, compassie of meebewegen.

Soms zal er ruimte zijn voor een vraag of interactie. Er is dus veel open, dat maakt je hopelijk nieuwsgierig. Mij wel in ieder geval. Sowieso heeft het samen mediteren een heilzaam effect, niet alleen voor jezelf. Zoals ik een keer in een poëtische bui uitdrukte:
We brengen samen een rimpeling van positiviteit in het universum teweeg.
En een deelneemster schreef een mooi blog over ons online uurtje.

Praktisch

  • Het eerstvolgende online meditatie-uur is:
  • Dag: dinsdag 18 oktober
  • Tijd: 19.00 uur
  • Voor wie: voor (ex-)deelnemers van de mindfulness– en/of compassietraining of anderen met meditatie-ervaring.
  • Kosten: € 5,00. Meer mag, minder kan. (Richtlijnen ontvang je bij de bevestigingsmail.)

Bij aanmelding kun je aangeven of je misschien een specifieke vraag of wens hebt om aandacht voor te hebben in de meditatie. Mogelijk dat ik daar rekening mee kan houden bij de invulling van het uur.

Ja, ik doe graag mee met het volgende meditatie-uur!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Wie weet dat ik daar rekening mee kan houden.
Privacy en gebruik persoonsgegevens*
(De links openen op een nieuw tabblad.)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen van deelnemers

2) Mindfulness stiltedag

De mindfulness oefen- of stiltedag is een vast onderdeel van een mindfulnesstraining; eigenlijk de 9e week van het 8-weeks programma van de live groepstraining. Deze dag wordt (bijna) altijd tussen de bijeenkomsten 6 en 7 gehouden. Ik adviseer deelnemers uiteraard deze dag te volgen tijdens de training.

Uit ervaring (van mijzelf en van de deelnemers) weet ik dat het altijd een mooie dag is, die veel stilte en inzicht brengt en de training extra verdieping geeft. Vandaar dat ik dag óók (als extra) geef voor deelnemers van de online groepstraining.

Stiltedag inhalen?

Wanneer je je stiltedag niet mee hebt kunnen doen tijdens de training, kun je deze, tot een jaar na afloop van je training, kosteloos inhalen. Ik adviseer je om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Nogmaals een stiltedag?

Wanneer je al een stiltedag gehad hebt, maar dit nog een keer mee wilt maken (wat ik me goed kan voorstellen), dan kan dit, mits er plek is.

Stiltedag praktisch

  • Tijden: 10 uur tot uiterlijk 15.45 uur
  • Kosten voor extra stiltedag: € 50,00 (incl. koffie, thee en biologisch vegetarische lunch), bij normale financiële draagkracht
  • Data:
maandag november 14
vrijdag november 25
maandag maart 6
dinsdag april 25
Geen evenementen gevonden!

Veelgestelde vragen

Scroll to Top