Connect More – Oefening baart kunst

Niet oefenen baart niets…
Blijf dus in verbinding.

Connect More?

Ja. Verbind jezelf. Ten diepste gaat meditatie daarover.
Na je mindfulness- en/of compassietraining heb je niet meer de (online) groep die tijdens de training ondersteunend was. En dan komt soms het moment dat de klad er een beetje in komt; dat je meditatie-beoefening verwatert. En dat is eenvoudig te voorkomen.

Daarom krijgt iedere deelnemer na de training geregeld een uitnodiging om deel te nemen aan het maandelijkse online meditatie-uur en is er de mogelijkheid extra oefen- of stiltedagen te volgen.

Online meditatie

Heb je een mindfulnesstraining gevolgd bij Relax More?

Dan is er de gelegenheid om maandelijks een uurtje samen online te mediteren. Ik vind het belangrijk dat we van tijd tot tijd samen onze beoefening kunnen doen, ook als we niet fysiek bij elkaar (kunnen) zijn.

Om te herinneren dat we ons op meerdere manieren verbonden kunnen voelen. En voor de inspiratie natuurlijk.

En we nemen de meditatie ook nog op...

Wat gaan we doen?

Dat is altijd een verrassing, ook voor mij. Al naar gelang de vragen die soms vooraf ingestuurd worden en wat er in het moment ontstaat, mediteren we. Soms zoals in de mindfulnesstraining, meestal iets vrijer rond een thema, zoals vertrouwen, ‘thuis zijn in je lichaam’, compassie of meebewegen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er meer of minder ruimte zijn voor interactie. Er is dus veel open, dat maakt je hopelijk nieuwsgierig. Mij wel in ieder geval.

Praktisch

 • Het eerstvolgende online meditatie-uur is:
 • Dag: vrijdag 13 november
 • Tijd: 13.00 uur
 • Voor wie: voor ex-deelnemers van de mindfulness– en/of compassietraining
 • Kosten: € 5,00. Meer mag, minder kan. (Richtlijnen ontvang je bij de bevestigingsmail.)

Bij aanmelding kun je aangeven of je misschien een specifieke vraag of wens hebt om aandacht voor te hebben in de meditatie. Mogelijk dat ik daar rekening mee kan houden bij de invulling van het uur.

Ja, ik doe graag mee met het volgende meditatie-uur!

Online mediteren

 • Wie weet dat ik daar rekening mee kan houden.
 • (De links openen op een nieuw tabblad.)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stiltedag

Een stiltedag is een vast onderdeel van een mindfulness groepstraining, eigenlijk de 10e week van het 9-weeks programma van de live groepstraining. Deze dag wordt altijd tussen de bijeenkomsten 6 en 7 gehouden. Ik adviseer deelnemers deze dag te volgen tijdens hun training.

Uit ervaring (van mijzelf en van de deelnemers die deze dag gevolgd hebben) weet ik dat het altijd een mooie dag is, die veel stilte en inzicht brengt en de training extra verdieping geeft. Vandaar dat ik dag óók (als extra) geef voor deelnemers van de online groepstraining.

Stiltedag inhalen?

Wanneer je je stiltedag niet mee hebt kunnen doen tijdens de training, kun je deze, tot een jaar na afloop van je training, kosteloos inhalen. Ik adviseer je om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Nogmaals een stiltedag?

Wanneer je al een stiltedag gehad hebt, maar dit nog een keer mee wilt maken (wat ik me goed kan voorstellen), dan kan dit, mits er plek is. Ook als je je mindfulnesstraining bij een andere (maar wél erkende, oftewel categorie 1 VMBN trainer) hebt gevolgd, kun je bij Relax More een extra stiltedag volgen.

Stiltedag praktisch

 • Tijden: 10 uur tot uiterlijk 15.45 uur
 • Kosten voor extra stiltedag: € 50,00 (incl. koffie, thee en biologisch vegetarische lunch), bij normale financiële draagkracht
 • Data:
vrijdag november 20
maandag november 23
maandag december 14
vrijdag maart 5
maandag maart 15
Geen evenementen gevonden!

Scroll to Top