Home » Learn More » Relax More » Corona-beleid

Corona-beleid

Uiteraard volgen we bij Relax More de instructies die van hogerhand worden verstrekt en geadviseerd om zo te helpen de verspreiding van het corona-virus te beperken.

Praktisch betekent dit het volgende:

  • Er kunnen normaal gesproken 10 mensen staand of bewegend in de ruimte en 8 op een stoel, mét inachtneming van de anderhalve meter grens.
  • Momenteel houden we de maximale groepsgrootte op 8, voor zowel de Tai Chi lessen als voor de live-mindfulness- en compassietraining.
  • Bij klachten moet je thuis blijven. Afzeggen bij klachten is zonder financiële gevolgen.
  • In het gebouw is een mondkapje verplicht; in de zaal mag het af, als je je plek gevonden hebt.
  • Bij binnenkomst in de zaal handen desinfecteren.
  • In onze ruimtes en de voorruimte maken we meerdere keren per dag schoon.
  • We ventileren heel erg goed.

We gaan ervan uit dat iedereen hier begrip voor heeft, wensen iedereen gezondheid toe en een voorspoedig herstel wanneer dat nodig is. Ik schreef een tijdje geleden een handige overlevingsgids met 9 pijlers.

Alle negatieve berichten ten spijt, realiseer je dat crises altijd het beste in mensen naar boven brengen en dat ons gedrag minstens even besmettelijk is als het corona-virus. Gedrag besmettelijk? Ja. Goede bedoelingen, rekening houden met anderen, behulpzaam zijn voor mensen die tot risicogroepen behoren hebben meer effect dan we kunnen zien, net als een ongewassen hand in deze tijd ook niet-waarneembare maar toch verstrekkende effecten kan hebben.

Iedere goede daad is als een steen in de vijver, met rimpelingen die honderden anderen kunnen inspireren, in heel Nederland, en daarbuiten. Zo kunnen cirkels van naastenhulp en compassie zich uitspreiden. Doe dus wat je kunt en vergeet niet goed voor jezelf te zorgen.

Foto: CDC on Unsplash

0 0 stemmen
Beoordeel artikel
Abonneer
Laat me weten als er
guest
0 Reacties
Inline reacties
Bekijk alle reacties
0
Wil je een reactie geven op dit artikel? Cool!x
()
x
Scroll to Top