Mindfulness voor medewerkers van het Deventer Ziekenhuis

De golven zijn niet tegen te houden,
maar je kunt wel leren surfen.

Het Deventer Ziekenhuis werkt aan de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van haar medewerkers

Het Deventer Ziekenhuis is in beweging en actief voor de toekomst. Ieders inzet is een belangrijke bijdrage aan het succes van ons ziekenhuis. Daarom wil het DZ investeren in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Duurzaam inzetbaar wil zeggen: nu goed je werk kunnen doen maar ook nadenken over- en investeren in de toekomst. Duurzame inzetbaarheid gaat dus over nu en de lange termijn: DZ Inzet.

Relax More - Deventer Ziekenhuis

Duurzame inzetbaarheid richt zich op het zo goed mogelijk benutten van de expertise en talenten van medewerkers in verschillende fasen van hun carrière.

Investeren in duurzame inzetbaarheid is een gedeelde verantwoordelijkheid voor de werkgever en de medewerker. De werkgever zorgt door middel van een goed P&O beleid voor de juiste faciliteiten en hulpmiddelen. De medewerker heeft vanuit zijn of haar eigen motivatie en ontwikkeling de verantwoordelijkheid voor het werken aan zijn of haar eigen inzetbaarheid. Medewerkers en leidinggevenden worden hierbij ondersteund door het DZ Inzet model.

Voor medewerkers van het DZ is er vanaf nu de gelegenheid te werken aan duurzame inzetbaarheid, die óók toepasbaar is buiten het werk, door het volgen van een mindfulnesstraining. Op deze website vind je hier veel info over. Voor DZ medewerkers zetten we nog enkele aanvullende zaken op een rijtje:

  • Het gaat om een volledige 9-weekse MBSR-/Mindfulnesstraining.
  • De training wordt buiten het DZ gegeven.
  • De training kost voor DZ medewerkers € 447 (de online groepstraining € 347). Het is verstandig om vóór aanmelding met de leidinggevende te overleggen. De regeling Studiekosten DZ kan op deze training van toepassing zijn. Bij vragen over de toepassing van de studiekostenregeling kun je contact opnemen met Betty Jalink (tel: 6189), Nienke Huitema (tel: 6198) of Jacomien Oosthoek (tel: 6194.)
  • Na aanmelding voor de training (zie hieronder) is een telefonische intake. Hierin komen o.a. wederzijdse verwachtingen aan bod. Ná het intakegesprek kan je aanmelding definitief worden gemaakt.

Wil je deelnemen?

Kijk dan naar de startdata op de mindfulnesspagina of in de agenda en schrijf je daarna in via het formulier hieronder. De trainer neemt vervolgens contact met je op. Hierna kan je inschrijving definitief gemaakt worden.
Heb je nadere vragen over de training? Kijk gerust verder op de website of neem contact op.
Schikt de startdatum of het dagdeel waarop de training gegeven wordt je niet? Abonneer je dan op de nieuwsbrief, onderaan deze pagina, dan blijf je op de hoogte van nieuwe trainingen.

Mindfulnesstraining – Deventer Ziekenhuis

  • Kies hier de gebruikersnaam die je wilt gebruiken om mee in te loggen op de site t.b.v. het online gedeelte van je training. (Let op: kan niet door jezelf aangepast worden.)
  • Kies een sterk wachtwoord om op deze site in te kunnen loggen.
    Sterkte-indicator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to Top