Home » Disclaimer

Disclaimer

Relax More heeft zijn uiterste best gedaan op de inhoud van deze site. Ondanks dat is het mogelijk dat er een fout is ingeslopen.
Relax More kan voor de eventuele gevolgen hiervan niet aansprakelijk gesteld worden.

De informatie op deze site is naar beste weten en kunnen samengesteld, op basis van wetenschappelijk onderzoek en de interpretatie van de resultaten hiervan. Als gevolg van nieuwe onderzoeksresultaten en voortschrijdend inzicht kan de inhoud van de site verouderd raken. Relax More is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van verkeerde interpretaties van-, of toepassen van verouderde content door deelnemers, gebruikers of site-bezoekers.

De inhoud van (artikelen, trainingen en lessen op) deze site kan en mag niet gezien worden als vervanging voor een medische behandeling. Neem bij twijfel contact op met uw huisarts.

De inhoud van de database wordt niet beschikbaar gesteld aan derden zonder uw toestemming. De webmaster en/of de Relax More kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden voor het hacken van de database of een poging daartoe, waardoor de gegevens gecompromitteerd kunnen worden.

Deze site gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan ten behoeve van volgende bezoeken aan de website. Deze cookies bevatten géén inhoudelijke informatie, maar dienen slechts het gemak van de bezoekers.

Bent u hiermee niet akkoord; neem dan contact op met Relax More, zodat uw gegevens verwijderd kunnen worden.

Scroll naar boven