Home » Learn More » Mindfulness » Het IvM bestaat 10 jaar!

Het IvM bestaat 10 jaar!

Relax More - Het IvM bestaat 10 jaar!

In 2015 is het 10 jaar geleden dat het Instituut voor Mindfulness is opgericht.
Het Instituut voor Mindfulness (IvM) is een gerenommeerd opleidingsinstituut voor mindfulnesstrainers. Het begon als eerste in Nederland met het aanbieden van de opleiding tot trainer in MBSR en MBCT, na afstemming met Saki Santorelli en met Jon Kabat-Zinn, grondlegger van de mindfulness methode in Amerika.

Ik heb goede herinneringen aan mijn opleiding tot mindfulnesstrainer bij het IvM, in 2008 en 2009, de derde trainersgroep (inmiddels loopt groep 12 al volgens mij). Een gedegen programma, ervaren trainers, die vanuit de eigen doorleefdheid de diverse onderdelen begeleidden.

Nog steeds, als deelnemers met de ambitie om ook mindfulnesstrainer te worden mij vragen om advies, meld ik dat wat mij betreft het IvM de ‘Top of the Bill’ is. Natuurlijk: ik ken al die andere aanbieders niet, daar schreef ik al eens een artikel over

Om het 10-jarig bestaan te vieren wordt op vrijdag 12 juni 2015 een Jubileumdag gehouden, die in het teken zal staan van inspiratie en ontmoeting.
Ik ben “helaas” op reis in Scandinavië. Een lang gekoesterde wens die dit jaar in vervulling gaat. Ik kan er dus niet bij zijn, maar wil graag langs deze weg het IvM feliciteren en een mooie dag toewensen!

Proficiat, IvM en grondlegger Johan Tinge!

Over de schrijver

Abonneer
Laat me weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline reacties
Bekijk alle reacties
2
0
Wil je een reactie geven op dit artikel? Cool!x
Scroll naar boven