Home » Learn More » Relax More » Kan iemand de Noury even aangeven?

Kan iemand de Noury even aangeven?

Tonicum Noury, moeheid, prikkelbaarheid en zenuwslapte verdwijnen snel!

Recent was ik aan het klussen bij onze zoon en schoondochter, die een leuk huisje hebben gekocht dat in 1913 gebouwd is. Op zolder vond ik een prop krantenpapier onder de vloerplanken. Oud, vergeeld, broos geworden én de nieuwsgierigheid opwekkend.

Het lot had geen gewilliger lezer kunnen vinden van wat ik ontdekte na een aantal minuten voorzichtig ‘ontproppen’ van het papier. Een schokkende ontdekking! Als ik in 1940 mindfulnesstrainer was geweest, had ik mijn business wel kunnen opdoeken.

Check de beelden hieronder!

Het middel blijkt vindbaar in het archief van het Nationaal Farmaceutisch Museum en in Het Geheugen. Ook de Volkskrant schreef erover.

Over de schrijver

Abonneer
Laat me weten als er
guest
0 Reacties
Inline reacties
Bekijk alle reacties
0
Wil je een reactie geven op dit artikel? Cool!x
Scroll naar boven