Home » Trainer Linda Nijhof

Trainer Linda Nijhof

Mijn naam is Linda Nijhof (1985) en ik woon in Deventer. In 2008 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Samen met een collega heb ik in april 2011 in Enschede De Boomhut ‘gebouwd’ en sindsdien werk ik er met heel veel plezier.

Linda Nijhof - Mindfulnesstrainer voor kinderen en jongeren bij Relax More

Na verschillende boeken over mindfulness en meditatie gelezen te hebben en het zelf thuis te beoefenen, volgde ik in 2013 de 8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction training (MBSR) bij (toen nog) Leef in Aandacht (nu Relax More). Had ik dit maar als klein meisje geleerd. Die gedachte vroeg vaak mijn aandacht. Leren omgaan met ‘een vol hoofd’ en allerlei gevoelens in je lijf, even stoppen met doorgaan, vriendelijke aandacht hebben voor jezelf, daar hebben volgens mij veel kinderen behoefte aan.

Inmiddels heb ik in mei 2014 de opleiding tot mindfulnesstrainer voor kinderen afgerond aan de Academie voor Mindful Teaching. Ik geloof heel sterk in de vele positieve effecten van mindfulness, ervaar het zelf dagelijks en wil het graag delen. Mijn wens is om kinderen en jongeren te laten kennismaken en ervaren hoe het is om aandacht te hebben voor je binnenwereld, aanwezig te zijn in het moment en hoeveel rust dat kan geven.

Vanaf september 2014 geef ik mindfulnesstraining aan kinderen in onze praktijk en op scholen in Enschede en omgeving.

Met ingang van maart 2015 verzorg ik ook bij Relax More (voorheen Opgroeien in Aandacht) de groepstrainingen en individuele trainingen.

Als ik niet werk, vind ik het heerlijk om te struinen over rommelmarkten en in tweedehands winkels, boeken te lezen en yoga te beoefenen.

Scroll naar boven