Vanaf heden zullen we enkele keren per jaar een Mindfulness Intensive Training aanbieden. Deze intensieve training van 1 week is bedoeld voor mensen voor wie het lastig is om 8 weken lang een dagdeel of avond vrij te maken voor een standaard mindfulnesstraining.

Het programma is helemaal gelijk aan de 8-weekse Mindfulnesstraining /MBSR. Het bestaat dus uit totaal 10 dagdelen, maar dan in één week, inclusief een oefen-/stiltedag.

Mindfulness bij Relax More - De golven zijn niet tegen te houden, maar je kunt wel leren surfen.Het voordeel van een intensief programma is dat je je er helemaal in onderdompelt, en na een week genoeg handvatten hebt om op een gezondere manier met stress om te gaan.

Met behulp van het cursusboek, de tips en trucs die je in de training krijgt aangereikt en de oefeningen in MP3 formaat kun je er na deze week mee verder. Je kunt op eigen kracht en op eigen tempo het programma zo vaak als je wilt nog eens doorlopen.

Aangezien we recent het aantal oefenmomenten flink hebben verhoogd, zijn er na dit intensieve programma genoeg mogelijkheden om het geleerde bij te houden en te verdiepen, en dat raden we natuurlijk ook aan, want oefening baart kunst.

Ook als je eerder een 8-weekse mindfulnesstraining hebt gevolgd en behoefte hebt aan herhaling en verdieping ben je van harte welkom. Je betaalt dan een sterk gereduceerde prijs.

DATA     |     INSCHRIJVEN?

Foto: Ryan Magsino on Unsplash