Relax More biedt regelmatig een Mindfulness Intensive Training aan. Deze korte training van 5 dagen is bedoeld voor mensen voor wie het lastig is om 8 weken lang een dagdeel of avond vrij te maken voor een standaard mindfulnesstraining.

Het programma is helemaal gelijk aan de 9-weekse Mindfulnesstraining /MBSR. Het bestaat dus uit totaal 10 dagdelen, in 5 dagen, steeds van 9.30 tot 15.15 uur.

Mindfulness bij Relax More - De golven zijn niet tegen te houden, maar je kunt wel leren surfen.Het voordeel van een kort en dus intensiever programma is dat je je er helemaal in onderdompelt, en na een week genoeg handvatten hebt om op een gezondere manier met stress om te gaan.

Met behulp van het cursusboek, de tips en trucs die je in de training krijgt aangereikt en de oefeningen in MP3 formaat kun je er na deze week mee verder. Je kunt op eigen kracht en op eigen tempo het programma zo vaak als je wilt nog eens doorlopen.

De data voor een volgende 5-daagse intensive training zijn binnenkort bekend.
Abonneer u op de nieuwsbrief (onderaan deze pagina) om op de hoogte te blijven.

We bieden maandelijks meerdere opfris- en oefenmomenten aan. Zo zijn er na dit korte programma genoeg mogelijkheden om het geleerde bij te houden en te verdiepen, en dat raden we natuurlijk ook aan, want oefening baart kunst.

Ook als je eerder een 9-weekse mindfulnesstraining hebt gevolgd en behoefte hebt aan herhaling en verdieping ben je van harte welkom. Je betaalt dan ‘half geld‘.

Meer vragen? Neem gerust contact op!