Home » Mindfulness voor bedrijven

Mindfulness voor bedrijven

Relax More verzorgt ook workshops en trainingen voor bedrijven (nou ja, voor personeelsleden natuurlijk…), waarbij bewust-zijn en omgaan met lichaam en geest centraal staan. Onze trainers hebben een schat aan ervaring op het gebied van mindfulness, meditatie en aandachtig lichaamswerk.

In de moderne samenleving eisen werkdruk en andere spanningen een steeds hogere tol. Veel lichamelijke- en geestelijke problemen worden veroorzaakt of verergerd door stress.

De kosten van burn-out, overspannenheid en depressie, voor zowel betrokkene, het bedrijf en de maatschappij, lopen in de honderden miljoenen Euro’s. Een HBO opgeleide werknemer die burn-out raakt, kost al gauw zo’n € 80.000

Mindfulness verdient alle aandacht als een methode om beter met stress om te gaan. Het is een eenvoudige en doeltreffende manier om te ontspannen en het hoofd vrijer te maken van zich herhalende malende gedachten.

Concentratie en doelgerichtheid, maar ook intuïtie, creativiteit en slagvaardigheid nemen toe. Deze levenshouding met een bijzonder oude traditie kan iedereen in de moderne maatschappij verrassend veel nieuwe energie/kracht en voldoening schenken.

Hoeveel zou u besparen als u uw ziekteverzuim met 1% zou terugdringen?

Neemt u gerust contact op voor meer info of een kennismakingsgesprek.

Ervaar de kracht van de stilte.

Scroll naar boven