Opfrissen: Online meditatie en stiltedagen

Oefening baart kunst,
niet oefenen baart niets.

1) Online meditatie

Heb je een mindfulnesstraining gevolgd bij Relax More?

(Of misschien destijds bij Leef in Aandacht.) Dan nodig ik je uit voor een maandelijks uurtje samen online mediteren. Omdat ik het van belang vind dat we van tijd tot tijd merken dat we ook samen onze beoefening kunnen doen, ook als we niet fysiek bij elkaar zijn. Om te herinneren dat we ons wél op andere manieren verbonden kunnen voelen.

En we nemen de meditatie ook nog op...

Wat gaan we doen?

Na het welkom starten we met een korte introductiemeditatie. Afhankelijk van de vragen/verzoeken/thema’s die bij de aanmeldingen zijn beschreven, zal ik iets vertellen/uitleggen/beantwoorden. Dan gaan we mediteren met dat thema als onderwerp; en ook zonder thema, dus in stilte. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er meer of minder ruimte zijn voor interactie.

Er is dus veel open, dat maakt je hopelijk nieuwsgierig. Mij wel in ieder geval.

Praktisch

  • Dag: maandag 31 augustus
  • Tijd: 19.30 uur
  • Voor wie: voor ex-deelnemers van de mindfulness– en/of compassietraining
  • Kosten: € 5,00. Meer mag, minder kan. (Richtlijnen ontvang je bij de bevestigingsmail.)

Bij aanmelding kun je aangeven of je misschien een specifieke vraag of wens hebt om aandacht voor te hebben in de meditatie. Mogelijk dat ik daar rekening mee kan houden bij de invulling van het uur.

Ja, ik doe graag mee met het volgende meditatie-uur!

Online mediteren

  • Wie weet dat ik daar rekening mee kan houden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2) Stiltedag

Een stiltedag is een vast onderdeel van een mindfulnesstraining, eigenlijk de 10e week van het 9-weeks programma. Deze dag wordt altijd tussen de bijeenkomsten 6 en 7 gehouden. Wij adviseren deelnemers deze dag te volgen tijdens hun training.

Uit ervaring (van onszelf en van de deelnemers die deze dag gevolgd hebben) weten wij dat het altijd een mooie dag is, die veel stilte en inzicht brengt en de training extra verdieping geeft.

De echte meditatie
is hoe je je leven leeft.
Jon Kabat-Zinn

Stiltedag inhalen?

Wanneer je je stiltedag niet mee hebt kunnen doen tijdens de training, kun je deze, tot een jaar na afloop van je training, kosteloos inhalen. Wij adviseren je echt van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Nogmaals een stiltedag?

Wanneer je al een stiltedag gehad hebt, maar dit nog een keer mee wilt maken (wat ik me goed kan voorstellen), dan kan dit, mits er plek is. Ook als je je  mindfulnesstraining bij een andere (maar wél erkende, oftewel categorie 1 VMBN trainer) hebt gevolgd, kun je bij Relax More een extra stiltedag volgen.

Stiltedag praktisch

  • Tijden: 10 uur tot uiterlijk 15.45 uur
  • Kosten voor extra stiltedag: € 50,00 (incl. koffie, thee en biologisch vegetarische lunch), bij normale financiële draagkracht
  • Data:
maandag november 9
vrijdag november 20
Geen evenementen gevonden!

Scroll to Top