Op deze pagina tonen we een aantal reacties van deelnemers die nogmaals deelnamen aan een stiltedag.

<< stiltedagen

Een stiltedag is voor mij een dag waarop elke keer weer duidelijk wordt waarom ik oefen en wat de kracht is van zijn bij wat er is. Ervaren wat er écht is en wat voor invloed ‘stilstaan’ heeft. Fijne mensen om ervaringen mee te delen en om nieuwe ervaringen mee op te doen.

Marijke

Een heerlijke opfrisser!

Jan

De oefendag heb ik ervaren als een bijzonder mooie dag. Ronald is een top deskundige die de oefeningen leidt met een mix van zachtheid, stevigheid en no nonsens, en een erg prettige stem. De dag is een harmonieus geheel van oefeningen voor het lichaam en voor de geest om in het hier en nu aanwezig te zijn. Met ruimte voor alles wat er is aan gedachten en emoties. Je ervaart je lichaam van teen tot kruin. Je oefent in het kijken naar je gedachten en je gevoelens zonder dat je er door meegesleept wordt.

Na deze dag zit ik erg goed in mijn lijf en ik ervaar meer ruimte in mijn geest. Ik krijg nieuwe ideeën over van alles wat mij bezig houdt.

Een aanrader juist als je denkt dat er geen tijd voor hebt.

Het beste cadeau dat ik mezelf kon geven!

Fina

Het is waar dat je na de training op eigen kracht kunt oefenen, maar zo’n extra stiltedag is een prettige verwenning van jezelf, en houdt de praktijk levend.

Paula

Het was een tijdje geleden dat ik gemediteerd had. Ik ging naar een stiltedag omdat ik toevallig kon, maar ik ben blij dat ik geweest ben. Het heeft me weer doen beseffen dat ik zelf het heft in handen heb. Het is nooit te laat om (weer) te gaan oefenen.

Anita

De stiltedag Mindfulness heb ik ervaren als een cadeautje aan mezelf. Ik oefen bijna dagelijks en ik merk dat ik het prettig vind om mijn ervaringen te verdiepen. De aangereikte, maar toch ook weer nieuwe-, oefeningen voegen weer iets toe aan het repertoire wat mij weer bewuster maakt van de mogelijkheden. Kortom, ik maak graag vaker gebruik van de stiltedagen.

Nanda

De stiltedag heeft me doen beseffen dat je het heft in eigen hand kunt nemen, maar je moet wél blijven oefenen. Daarbij wat liever voor jezelf zijn…..

Erica

Waardevol. Het schiep afstand van de eerder gevolgde mindfulnesscursus en wierp een nieuw licht op de geleerde ervaringen. Maar ook heeft het me – wederom – doen beseffen dat er nog een hele toekomst open ligt met sensaties, mildheid, obstakels, en vogels in het haar om verder te ontdekken.

Janine

<< stiltedagen