Home » Learn More » Relax More » Relax More bestaat 10 jaar!

Relax More bestaat 10 jaar!

Relax More - Wij bestaan 10 jaar!

Waar LinkedIn al niet goed voor is…

Ik kwam er recent achter, op LinkedIn, dat het 10 jaar geleden is dat ik startte met Relax More! Nou ja, de eerste 8,5 jaar heette ‘ik’ Leef in Aandacht, maar het was hetzelfde bedrijfje.

Gedoe

Tjonge, 10 jaar alweer. Ik zie het nog zo voor me, die eerste trainingen in Deventer en Apeldoorn. Gesjouw met kratten met yogamatjes en meditatiekussens. Zaal opruimen, vegen, inrichten. Zoeken naar theeglazen, thermoskannen, flapovers en stiften. Extra vroeg van huis, om voldoende speling te hebben bij een file.

Hoe prettig was het om in 2014 neer te strijken aan het Jean Monnetpark in Apeldoorn. En om in 2015 ook in Apeldoorn te komen wonen.

Hoe het zo gekomen is

Ik heb recent over de afgelopen tien jaar geschreven. Het leek me heel passend om dat te doen op de pagina Trainers, want Relax More zou nooit zijn wat het nu is zonder de steun en inspiratie van de mensen die een bijdrage hebben geleverd: Johanna, Jorrit, Marijke, Linda, Fred, Pieter en Ieke.

Daarbij mag ik natuurlijk (ten tijde van januari 2019) de ruim 450 mindfulnesscursisten, 70 compassiecursisten, vele tientallen Tai Chi en Qigong leerlingen én individuele cliënten niet vergeten.

Nóg 10 jaar?

Waarom niet? Er is nog genoeg te doen. Er is een trend merkbaar dat leefstijl eindelijk als belangrijke factor wordt genoemd voor het ontstaan van ziekte. Chronische stress is daar enerzijds een onderdeel van en heeft anderzijds een heel eigen dynamiek die vormen bij aanpak vraagt waar wij bij Relax More ons al lang in verdiepen.

Maar eerst gaan we genieten van ons 10-jarig jubileum!

7 gedachten over “Relax More bestaat 10 jaar!”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven