Home » Learn More » Relax More » De Relax More online leeromgeving is klaar!

De Relax More online leeromgeving is klaar!

En daar zijn we blij mee!

Het is enkele jaren een wens van me om ook online trainingen aan te bieden. Na 10 jaar ervaring in het verzorgen van offline mindfulnesstrainingen had ik ideeën genoeg over wat daarbij inhoudelijk van belang is.

De afgelopen twee jaar heb ik me verdiept in de technische mogelijkheden en zelfs al wat experimenten gedaan. Wat me echter duidelijk werd, is dat een online leeromgeving bouwen een arbeidsintensieve aangelegenheid is.

Recent – tijdens de corona-crisis – werd me andermaal duidelijk waarom het Chinese karakter voor ‘crisis‘ bestaat uit twee delen. Het ene deel betekent gevaar, het andere deel betekent kans.

Crisis (dank aan WikiPedia)

Door deze crisis kwamen alle groepsactiviteiten stil te liggen, dus zag ik – naast het ‘gevaar’ voor het voortbestaan van Relax More, wat overigens nog steeds een reëel risico is – direct de kans om nu door te pakken en alle voorbereidingen om te zetten in resultaten.

En dat is gelukt.
De elektronische leeromgeving is af, de eerste online training is gebouwd en klaar en start binnenkort!

Foto: Wil Stewart on Unsplash

Over de schrijver

Abonneer
Laat me weten als er
guest
0 Reacties
Inline reacties
Bekijk alle reacties
0
Wil je een reactie geven op dit artikel? Cool!x
Scroll naar boven