Home » Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

Naast de vele particulieren hebben ook bedrijven, instanties en bureau’s kennis gemaakt met Relax More. Ik ben dankbaar voor hun vertrouwen.

Het UWV biedt geregeld aan een cliënt aan om een mindfulnesstraining te volgen. Omdat ondergetekende veel ervaring heeft in het begeleiden van mensen met complexe problemen, haal ik ook goede resultaten met deze deelnemers. Een groot percentage is na een mindfulnesstraining een heel stuk dichter bij reïntegratie of verdere begeleiding door een reïntegratiebureau.

Van de bureau’s waar ik het meest mee samenwerk heb ik logo’s afgebeeld: de zelfstandig werkende loopbaancoaches Ellen Hermsen, Marloes van Olst en Frances Jonkers, en verschillende loopbaan- en reïntegratiecoaches van Staat van Dienst, Intervens, Shared Value en TwoMorrow.

Voor zowel het Deventer Ziekenhuis als de Gelre Ziekenhuizen is Relax More de “hofleverancier” van mindfulness voor de medewerkers.

Door het BivT laat ik me faciliteren bij het verzorgen van de tweedaagse training De Polyvagaaltheorie en Trauma-responsen.

Via Verbeek Bedrijfstaichi verzorg ik workshops Tai Chi voor grote en kleine bedrijven.

De Gemeente Apeldoorn en de Belastingdienst ondersteunen soms medewerkers bij een mindfulnesstraining.

Scroll naar boven