Trainers

Trainers

Op deze pagina stellen we de mensen voor de actief zijn én waren binnen Relax More.

Trainers

Ronald de Caluwé
Ronald de CaluwéTrainer
Mindfulness- en Compassietrainer, Tai Chi en Qigong leraar, stresscoach en lichaamsgericht traumatherapeut. In 2009 startte hij Relax More. Persoonlijke pagina.
Linda Nijhof
Linda NijhofMindfulnesstrainer voor kinderen en jongeren
Linda Nijhof is orthopedagoog en Mindfulnesstrainer voor kinderen en jongeren.
Persoonlijke pagina

Meer mensen

Lies Bijl schrijft regelmatig over Mindfulness en geeft les als inval-Qigong docent. Daarbij verzorgt zij vaak een beweegprogramma in de vakantieperiodes.
Ieke Rosevink is inval Tai Chi-leraar.
Marijke Slagter is in het verleden mindfulness voor kinderen en jongeren gestart, was een tijdje uit beeld wegens en nieuwe, leuke en drukke baan en blogt nu weer over mindfulness voor kinderen.
Johanna de Caluwé blogt over voeding.
Pieter Korsuize schrijft ook af een toe een mindfulnessblog.

Tenslotte mogen we niet vergeten dat Jorrit Berends en Fred Dijk beide uitstekende mindfulnesstrainers zijn, die nu hun deskundigheid op andere manieren gebruiken. We hebben met hen nog steeds goed contact.

Hoe het gekomen is

Relax More is in 2009 gestart door ondergetekende (Ronald de Caluwé). Vanuit mijn ervaring met het doceren van Tai Chi en Qigong, het begeleiden van Zen-groepen en het behalen van mijn certificaat Mindfulnesstrainer categorie 1, kon mijn wens om zelfstandig deze disciplines uit te dragen werkelijkheid worden. Ik deed dat eerst nog onder de vlag van mijn toenmalig Tai Chi leraar Rudy van Cuyk, maar vanaf begin 2009 dus vanuit Relax More, dat toen nog Leef in Aandacht heette.