Home » Learn More » Tai Chi en Qigong » Workshop Grootmeester Chen

Workshop Grootmeester Chen

Relax More - Workshop Grootmeester Chen

Afge­lo­pen week­end was het weer zover: de jaar­lijk­se work­shop van de Groot­mees­ter van onze Tai Chi stijl: Wil­li­am C. C. Chen. Dit jaar in Deven­ter, dus lek­ker dichtbij!

De deel­ne­mers aan de weke­lijk­se les­sen waren hier uiter­aard van op de hoog­te en tot mijn gro­te vreug­de heb­ben totaal zes deel­ne­mers naar één of meer­de­re dag­de­len bezocht, ken­nis gemaakt met Groot­mees­ter Chen en les­sen bij hem gevolgd.

Zelf ben ik de hele zon­dag en maan­dag geweest. Wat mij betreft weer bij­zon­der inspi­re­ren­de dagen, met een Groot­mees­ter Chen die enthou­si­ast, leven­dig en nóg zach­ter dan ik van hem gewend ben, les gaf, aan­dacht had voor ieder­een, onge­acht niveau, en voor de zoveel­ste keer liet zien dat ook hij, als 82-jari­ge Groot­mees­ter, nog regel­ma­tig iets bij­leert!

Dank aan orga­ni­sa­to­ren Lau­ra Sto­ne en Roland van San­te.
Onder­staand een film­pje van de zater­dag­och­tend­les­sen, gemaakt door Alwin Wub­ben, waar­in een goed beeld gege­ven wordt van de sfeer. Op de foto bij dit arti­kel de op zater­dag aan­we­zi­ge door Groot­mees­ter Wil­li­am C. C. Chen gecer­ti­fi­ceer­de leraren.

Veel kijk­ple­zier!

0 0 stemmen
Beoordeel artikel
Abonneer
Laat me weten als er
guest
0 Reacties
Inline reacties
Bekijk alle reacties
0
Wil je een reactie geven op dit artikel? Cool!x
Scroll to Top