Home » Learn More » Tai Chi en Qigong » Zomerlessen in het park – 2016

Zomerlessen in het park – 2016

Relax More - Zomerlessen in het park 11

Afgelopen week waren er voor het eerst Tai Chi / Qigong zomerlessen. Lekker in de buitenlucht, in het Oranjepark in Apeldoorn.

Wat leuk om te doen, wat lekker om dagelijks buiten te oefenen en wat mooi dat er iedere keer deelnemers waren. En niet alleen mensen die al lessen volgen: zo was er een ex-mindfulness-cursist met Tai Chi ervaring uit het verleden, die de ervaring wat wilde opfrissen; en een geheel nieuwe deelnemer die nog nooit een dergelijke tak van sport had beoefend (en ‘gewoon’ alles meedeed).

Zomers!

‘s Ochtends was de opkomst heel mooi, met 5 tot 8 mensen, ‘s avonds was het iets rustiger. Het weer was zomers! Zo zomers zelfs dat de lessen van woensdagavond en vrijdagochtend niet door konden gaan door oer-Hollandse zomerregen en -onweer.

Zo’n park geeft een mooie achtergrond voor foto’s, en dus heeft Lies menig uurtje achter de camera doorgebracht, waarvan we hieronder een lekker lange serie (136 foto’s!) van de Tai Chi vorm plaatsen. U kunt een diashow starten door op het “play” knopje te klikken, dat scheelt klikwerk en u kunt een flink deel van de Tai Chi vorm in stapjes zien.
Met dank aan Anne-Karin, die geregeld mee in beeld verschijnt en geen bezwaar had om op de site te komen (én een mooie vorm laat zien!).

Over de schrijver

Abonneer
Laat me weten als er
guest
0 Reacties
Inline reacties
Bekijk alle reacties
0
Wil je een reactie geven op dit artikel? Cool!x
Scroll naar boven